Detail | '3bij1' eindexamenwerk


Van: 23-05-2017 00:00:00

Tot: 18-06-2017 00:00:00

 

'3bij1' eindexamenwerk middelbare scholieren in het Stadsmuseum

Dit jaar zal het Stadsmuseum voor de 20ste keer de tentoonstelling 3bij1 organiseren waarin het eindexamenwerk van leerlingen van VMBO, 5 HAVO en 6 VWO van het Ludger College, Ulenhof College en Rietveld Lyceum te zien zal zijn. Ook dit jaar bestaat de tentoonstelling weer uit zeer divers werk.  Doordat de leerlingen, met de vakken tekenen en handvaardigheid, de opdrachten op hun eigen manier interpreteren en daarbij een eigen materiaalkeus maken ontstaan er niet alleen zeer diverse kunstwerken, ook de actualiteit wordt niet geschuwd.
Dit jaar zal de tentoonstelling op dinsdag 23 mei worden geopend door wethouder Maureen Sluiter.

Het Stadsmuseum Doetinchem wil graag een podium bieden aan getalenteerde jeugd. De tentoonstelling 3bij1 is voor de leerlingen een mooie gelegenheid om op een andere manier kennis te maken met het museum. Ze zijn nu geen bezoeker, maar de kunstenaar zelf. Daarnaast is het tentoonstellen van hun eigen werk een mooie gelegenheid om aan vrienden en familie te laten zien waar zij het hele jaar aan hebben gewerkt.


De tentoonstelling is te zien van 24 mei tot en met zondag 18 juni. Voor jongeren tot en met 16 jaar is het museum gratis toegankelijk.

3bij1.

 

Naar het agenda overzicht