Detail | '3x1'

Van: 05-07-2012 13:00:00

Tot: 26-08-2012 17:00:00

Dit jaar wordt voor de 20ste keer de jaarlijkse tentoonstelling '3x1' in het Stadsmuseum Doetinchem gehouden. Eindexamenleerlingen VMBO, HAVO en VWO van het Ulenhofcollege, Ludgercollege en Rietveldlyceum met de vakken tekeken en handvaardigheid, tonen hun vaak verassende werk in deze tentoonstelling.

De leerlingen en leraren hebben hard gewerkt om samen met de vrijwilligers van het museum de tentoonstelling in te richten. Er is een gevarieerd aanbod van werken, waarin verschillende thema's terug zijn te vinden. Zo zijn er werken 'uit het nieuws' waarin nieuwsberichten de inspriratie zijn, vele garagedeuren van onverwachte materialen, zoals wol en collages over schoonheid en groen.

Voor het eerst wordt de '3x1'tentoonstelling op de nieuwe locatie van het Stadsmuseum georganiseerd. De tentoonstelling vol werken van jonge talenten, geeft u nu alvast de kans om de opkomende kunstenaars van morgen te ontdekken.