Detail | 'Mijn Dino verzameling!'

Van: 05-07-2012 13:00:00

Tot: 26-08-2012 17:00:00

Van 7 juli tot en met 26 augustus is in het Kinderstadsmuseum van het Stadsmuseum Doetinchem de verzameling van Bjorn Bosman te zien. Deze is getiteld 'Mijn Dino verzameling!' en laat een groot aantal dinosaurussen zien, gevarieerd van pluche tot ministek.

Bjorn zit nu ik groep 6 en is begonnen met het verzamelen van dinosaurussen toen hij zes jaar oud was. Hij weet veel over deze bijzondere dieren en heeft er als eens een werkstuk over gemaakt. Daarnaast kijkt hij graag films met dinosaurussen, zoals 'Jurassic Park' en leest hij veel boeken over dit onderwerp, die hij thuis heeft en uit de bibliotheek haalt. Het liefst zou Bjorn paleontoloog worden en zelf dinosaurussen uitgraven.

In het Kinderstadsmuseum mogen kinderen hun eigen verzamelingen tonen in een echt museum. Wil je je eigen verzameling ook graag bij ons laten zien? Meld je dan aan via info@stadsmuseumdoetinchem.nl