Detail | Documentaire Piet Oudolf in het Stadsmuseum


Van: 30-10-2016 00:00:00

Tot: 01-11-2016 00:00:00

 

Documentaire Piet Oudolf in het Stadsmuseum

 

Op 24 september ging de documentaire ‘Paradijs binnen handbereik’, over het werk van Piet Oudolf, in première op het filmfestival Utrecht. Ter afsluiting van de tentoonstelling ‘Piet Oudolf’ draait de documentaire op zondag 30 oktober om 14.00 uur in het Stadsmuseum Doetinchem. Toegang tot de documentaire is gratis.
 

Filmmaker Barbara den Uyl volgde Oudolf een jaar lang om vast te leggen hoe Oudolf werkt aan verschillende projecten. De documentaire toont zijn visie op natuur, zijn werkwijze en het doel van zijn ontwerpen. Door uit te gaan van vier seizoenen en het in beeld brengen van verschillende fases waarin een project zich bevindt wordt inzicht gegeven in beslissende factoren voor een tuinontwerp. Waaronder de relatie met de opdrachtgever, de gebruikers, de samenwerking met andere disciplines, complexiteit van de omgeving en de factor tijd. Ook komt Piet en Anja’s eigen droomtuin aan bod en worden verschillende projecten opnieuw bezocht, waaronder De Vlinderhof in Utrecht en de Highline in New York.

 

In verband met het beperkte aantal plaatsen is reserveren verplicht. Dit kan via info@stadsmuseumdoetinchem.nl o.v.v. film Oudolf

 

Piet.Oudolf
 

 

Naar het agenda overzicht