Detail | Doetinchem Design Expositie 2015

Van: 14-02-2015 00:00:00

Tot: 08-03-2015 00:00:00

Doetinchem Design Expositie 2015In het Stadsmuseum wordt er van 14 februari 2015 tot en met 8 maart 2015 een tentoonstelling van zes interessante jonge kunstenaars gehouden onder de titel Doetinchem Design Expositie 2015.

Het kunstenaarsnetwerk het WEB te Doetinchem heeft in 2014 het initiatief genomen om te onderzoeken of er mogelijkheden bestonden en belangstelling zou zijn voor een expositie van jonge kunstenaars (designers) in Doetinchem. Een commissie vanuit Het WEB heeft daartoe eindexamen exposities van de ArtEZ Arnhem, ArtEZ Enschede en de Dutch Design Week in Eindhoven bezocht en zijn een aantal interessante jonge kunstenaars op het spoor gekomen. Vervolgens zijn deze jonge designers uitgenodigd om in het Stadsmuseum Doetinchem te exposeren.

Het gaat om zes kandidaten die recent zijn afgestudeerd op de afdelingen vormgeving en kunst, te weten: Bart Nijboer, Lisette Bokma, Lisa Mandemaker, Inez van der Velden, Joris Petterson en Sander Manse.

Deze expositie wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Gemeente Spaarbank Doetinchem en Gemeente Doetinchem.

Openingstijden: di t/m za van 10 -17 uur en zo van 13 -17 uur.