Detail | Heerlijk brunchen en paaseieren zoeken!

Van: 20-04-2014 11:00:00

Tot: 20-04-2014 15:00:00

Heerlijk brunchen en paaseieren zoeken in Het Oude Postkantoor!

paashaas

Op eerste Paasdag (20 april) organiseren het Borghuis en Stadsmuseum een speciale Paasbrunch in Het Oude Postkantoor. Naast lekker eten is er de mogelijkheid het museum te bezoeken en te genieten van de muzikale klanken van het Borghuiscollectief. Voor de kinderen is er paaseieren zoeken in Het Oude Postkantoor.

Het Borghuis biedt een buffet met een diversiteit aan koude en warme heerlijkheden met als afsluiting een feestelijk dessertbuffet. Het buffet is inclusief koffie, thee, melk, karnemelk en jus d'orange.

In het museum kan worden gekeken naar de bijzondere maquettes, de tentoonstelling Van Steedje naar Stad, over de geschiedenis van Doetinchem, het KinderStadsmuseum en het schoolklasje.

Het brunchbuffet start om 11.00 uur in het Borghuis. Vanaf 12.30 uur is het Stadsmuseum geopend voor de deelnemers aan de brunch en kan het eieren zoeken beginnen.

Kosten: €25,50 voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen (tot 12 jaar)

Reserveren kan via (0314) 36 61 68.

Een hartelijke groet van het Borghuisteam, het Stadsmuseum én natuurlijk de Paashaas!