Detail | Kunstenares Anne Stolwijk


Van: 11-08-2015 00:00:00

Tot: 20-08-2015 00:00:00

 

In het kader van de tentoonstelling Doetinchemse Dames zal kunstenares Anne Stolwijk, als een van de geportretteerde vrouwen in de tentoonstelling, op donderdag 20 augustus om 13:00 uur een workshop geven in het Stadsmuseum Doetinchem. Tijdens de workshop maak je een collage van krantenpapier, in de stijl van Anne.

Dromen doen we allemaal, maar wanneer worden dromen werkelijkheid? Anne Stolwijk zette haar droom om in daden en vond haar unieke werkwijze waardoor ze nu werkzaam is als zelfstandig kunstenaar. Gescheurde stukken krantenpapier en vervallen gebouwen maken deel uit van haar signatuur. Tijdens de workshop van Anne op 20 augustus kun jij ontdekken wat er tussen droom en daad ligt. De unieke architectuur van het Stadsmuseum, en de herbestemming van dit monument, zijn daarbij het uitgangspunt. Onder leiding van Anne leer je werken met haar techniek; je scheurt kranten en creëert het Stadsmuseum van je dromen. Maak het zoals jij het wil zien, laat de creativiteit in jezelf vrij.

De workshop is toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Deelname aan de workshop is gratis. De workshop duurt twee uur. Reserveren is verplicht en kan via info@stadsmuseumdoetinchem o.v.v. workshop Anne Stolwijk.

Stadsmuseum Doetinchem
Burgemeester van Nispenstraat 2
7001 BS Doetinchem
0314-335557
info@stadsmuseumdoetinchem.nl

 

stolwijkstolwijk 2

 

Naar het agenda overzicht