Detail | “Dieren uit de natuur” in het KinderStadsmuseum

Van: 02-10-2017 12:00:00

Tot: 29-12-2017 17:00:00

Tentoonstelling “Dieren uit de natuur” in het KinderStadsmuseum!

Tot eind december is in het KinderStadsmuseum een tentoonstelling te zien van de 10-jarige Frank Voorhuis uit Velp.

Frank is al een hele tijd verzot op alles wat met natuur te maken heeft en sinds 2 jaar verzamelt hij opgezette dieren. Een aantal van die beesten kunnen nu van dichtbij worden bekeken: van een donzig jong eendje tot de kop van een griezelige haai met twee rijen tanden!

Er zijn ook skeletten en vachten van verschillende dieren. Alleen een vos ontbreekt, dus  wie er nog een in de aanbieding heeft: Frank houdt zich aanbevolen!

Op woensdagmiddag 18 oktober komt Frank naar het Stadsmuseum.

Van 14.00 tot ca. 15.30 uur is er dan voor kinderen de mogelijkheid om hem vragen te stellen over zijn bijzondere hobby en verzameling. Eventueel mogen zij zelf iets meenemen wat ze graag willen laten zien.

Frank Voorhuis-2

In de museumwinkel zijn o.a. mooie natuurkaarten, blocnotes  e. d.  te koop.

Het is zeker de moeite waard om naar het Stadsmuseum te komen en alles te bekijken.

De museumjaarkaart is geldig en kinderen tot 16 jaar mogen gratis naar binnen!

Tot ziens!