Detail | Lancering CultuurKwartier Doetinchem

Opening CultuurKwartier Doetinchem

Afgelopen vrijdag (12 juli) werd door burgemeester Kaiser niet alleen het straattheaterfestival Buitengewoon geopend, maar ook het CultuurKwartier Doetinchem. Schouwburg Amphion, Gruitpoort, Stadsmuseum Doetinchem, hotel Villa Ruimzicht, Het Borghuis en festival Buitengewoon gaan samenwerken om als culturele ondernemers de wijk het Lookwartier te promoten als culturele hotspot van de regio. Door samen evenementen te organiseren, ontstaan er veel mooie activiteiten voor de inwoners van Doetinchem en omgeving.

Het eerste evenement staat gepland voor september. Later hierover meer.

Burgemeester Kaiser onthulde de eerste kenmerkende vlag. Later komen op meerder plekken in de wijk deze vlaggen te hangen. Ook werd de facebookpagina CultuurkwartierDoetinchem gelanceerd. cultuurkwartier 2

Naar het nieuwsoverzicht