De vrijwilligers bij Stadsmuseum Doetinchem zijn echte vertellers. Regel een rondleiding. Dit maakt uw bezoek aan het Stadsmuseum intenser, leerzamer en leuker. 

Rondleidingen


Groepen en rondleidingen

 

Een bezoek aan het museum als groep is een leuk uitje voor bedrijven, scholen of als familiefeestje. De vrijwilligers van het museum vertellen u dan graag alles over de geschiedenis van Doetinchem, waaronder het verhaal van de maquette en de Tweede Wereloorlog, het schoolklasje en het gebouw.

 

Groepsrondleidingen zijn altijd op aanvraag. Groepen kunnen tot een week voor het museumbezoek een rondleiding aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld via het contactformulier op deze website of door een bericht te sturen naar info@stadsmuseumdoetinchem.nl

 

De kosten van een groepsrondleiding zijn:

- € 2,50 per persoon.

- Bij een groepsgrootte van meer dan twaalf personen wordt een tweede groep gevormd.

- Prijzen voor rondleidingen zijn exclusief entree tot het museum (Museumkaarthouders, Donateurs en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree).

 

Een groepsrondleiding is ook leuk om te combineren met een drankje of een hapje bij het Borghuis.
 

Arrangement Rondje Oude Postkantoor
In samenwerking met het Borghuis heeft het Stadsmuseum een nieuw arrangement samengesteld
‘Rondje Oude Postkantoor’.  In dit arrangement maakt u kennis met het Oude Postkantoor. U krijgt een rondleiding in het Stadsmuseum en bij Het Borghuis kunt u genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak. Dit arrangement is te boeken vanaf 6 personen en kost € 12,50 per persoon. Voor meer informatie en boekingen neem contact met ons op via 0314-335557 of met Het Borghuis 0314-366168.

 

rondleiding 2