Een Stadswandeling door Doetinchem is een leuke manier om het 'ei' van de stad te ontdekken. Stichting Gilde Doetinchem biedt verschillende mogelijkheden om een wandeling te maken. Daarbij kunt u ook een bezoek brengen aan het Stadsmuseum.

Stadswandeling


 

Stadswandeling door Doetinchem

 Logo Gilde

De Stichting Gilde Doetinchem heeft een vouwblad samengesteld met een wandeling door en langs het centrum (het eitje) van Doetinchem. Dit vouwblad is te verkrijgen voor € 2,- bij het Stadsmuseum Doetinchem en het Openbaar Vervoer Museum.

 

Daarnaast is het mogelijk onder leiding van een stadsgids van 't Gilde een wandeling te maken. De gids laat u in zo'n 1½ uur zien wat Doetinchem te bieden heeft: oud, nieuw en vernieuwd. De wandeling start doorgaans bij de schitterende maquette in het Stadsmuseum.

 

De kosten zijn € 3,50 per persoon en kinderen tot 6 jaar mogen, mits onder begeleiding, gratis mee. De toegang tot de maquette van het centrum van Doetinchem uit 1940 is bij de prijs inbegrepen. Dit geldt niet voor de andere ruimten in het museum.

 

De maximale groepsgrootte per gids is 15 personen. Bij grotere aantallen worden groepen gevormd en wordt voor elke groep een gids ingezet.

Start en duur van de wandeling, speciefieke wensen en de groepsgrootte kunnen in overleg plaatsvinden.

 

Interesse of reserveren/

Voor vragen klik hier.

Voor reserveren klik hier.
 

kaartje Gilde

 

 

            Jakob van Deventer ±1555