Het Stadsmuseum Doetinchem is naast subsidie van de gemeente en haar eigen inkomsten, afhankelijk van donateurs en sponsors. Zonder de steun van velen is het voortbestaan van het museum niet mogelijk.

Vriendenkring

Stadsmuseum Doetinchem ontvangt een gemeentelijke subsidie en is bovendien aangewezen op particuliere ondersteuning. Er zijn al veel mensen, bedrijven en organisaties die het Stadsmuseum Doetinchem een warm hart toedragen. Omdat zij ook vinden dat het bewaren en conserveren van de collectie een belangrijke taak is. Een taak voor nu en de toekomst!

Donateur van Het Oude Postkantoor

De steun van donateurs betekent heel veel voor het Stadsmuseum en het Borghuis, zonder uw financiele steun kunnen wij onze mooie projecten in Het Oude Postkantoor niet realiseren. Wij hopen dat ook u er voor kiest onze instellingen te steunen.

De samenwerking tussen het Stadsmuseum Doetinchem en bijzonder restaurant Borghuis wordt steeds groter en heeft vele positieve effecten. Daarom hebben beide instellingen besloten hun donateursbestanden samen te voegen. Samen zullen alle donateurs vanaf 2014 donateur van Het Oude Postkantoor worden genoemd. Dit omdat wij natuurlijk samen deze prachtige locatie delen.

Donateurs van Het Oude Postkantoor ondersteunen allen het Stadsmuseum en het Borghuis op een wijze net als voorheen, door een donatie in de vorm van een geldelijk bedrag. De hoogte van dit bedrag kunt u als donateur zelf bepalen. Er is een keuze uit €25,00, €50,00 of €100,00 per jaar. Afhankelijk van het bedrag geniet u als donateur voordelen in Het Oude Postkantoor. Hieronder ziet u een overzicht van deze voordelen. In ieder geval gratis toegang tot het museum en nieuwsberichten, uitnodigingen voor openingen en activiteiten bij het museum en het Borghuis.

Donatie van € 25,- jaarlijks:

• een donateurspas, waarmee het hele jaar door gratis toegang tot het museum voor 2 personen

• op vertoon van het verstrekte entreebewijs voor bezoek aan het museum een gratis kopje koffie/thee bij het Borghuis

• nieuwsbrief van het museum en uitnodigingen voor openingen en activiteiten

Donatie van € 50,- jaarlijks:

• een donateurspas, waarmee het hele jaar door gratis toegang tot het museum voor 4 personen

• nieuwsbrief van het museum en uitnodigingen voor openingen en activiteiten

• altijd 5% korting op artikelen in de museumwinkel (behalve op boeken)

• gratis lidmaatschap bij de Kunstuitleen, 5% korting op lenen en sparen

• bij aankoop van een kunstwerk, 5% korting

Donatie van € 100,- jaarlijks:

• een donateurspas, waarmee het hele jaar door gratis toegang tot het museum voor 6 personen

• nieuwsbrief van het museum en uitnodigingen voor openingen en activiteiten

• altijd 10% korting op artikelen in de museumwinkel (behalve op boeken)

• gratis lidmaatschap bij de Kunstuitleen, 10% korting op lenen en sparen

• bij aankoop van een kunstwerk, 10% korting

Donateur worden?

Wilt u donateur worden? Vul dan dit formulier in en stuur het op naar: Stadsmuseum Doetinchem, Burgemeester van Nispenstraat 2, 7001 BS Doetinchem, info@stadsmuseumdoetinchem.nl of lever het in bij de balie van het museum. Maak daarnaast het gekozen bedrag over op het bankrekeningnummer vermeld op het inschrijfformulier o.v.v. ‘donatie’ en uw naam. Na ontvangst van uw donatie over 2014, ligt een donateurspas voor u klaar bij de balie van het Stadsmuseum.

Om kosten te kunnen besparen willen wij de communicatie met donateurs zoveel mogelijk via e-mail verzorgen. Daarom ontvangen wij bij uw aanmelding altijd graag uw e-mailadres. Mocht u niet over e-mail beschikken, dan verzorgen wij de communicatie natuurlijk per post.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op via 0314-335557 of info@stadsmuseumdoetinchem.nl

Eenmalige donatie

Uiteraard kunt u ons ook steunen door een eenmalige donatie. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons of uw donatie overmaken op NL48RABO0166187933 t.n.v. Het oude postkantoor onder vermelding van donatie.

Sponsors

Bezoekers of bedrijven met interesse voor het culturele erfgoed van Doetinchem en directe omgeving kunnen bijdragen aan het behoud van de prachtige en waardevolle collectie. Het sponsoren van een tentoonstelling is uiteraard een mogelijkheid. Maar ook andere vormen van cultureel ondernemerschap en samenwerking zijn wenselijk.

Neem voor meer informatie contact op met Maaike Kool via e-mail of telefoon: 0314 - 335557

De volgende bedrijven zijn sponsor van het Stadsmuseum Doetinchem: